Skip to main content

Koelen en verwarmen

Wij zijn specialisten met koelen en verwarmen in het verbeteren van uw binnenklimaat met overtuiging en passie

Warmtepomp installatie experts

Wij zijn specialisten in verbeteren van uw binnenklimaat met overtuiging en passie. Wij zijn ervaren met het leveren en plaatsen koelen en verwarmen oplossingen.

Team Warmtepompen levert en plaats airconditioning en warmtepompen installaties met alle aspecten van koelen en verwarmen gericht op langdurig samen met jou in alle seizoenen rendementen en comfort te behalen.

Wij geven houdbare op maat gemaakte samenwerking, afgestemd op flexibiliteit zodoende in team verband maximaal effect op de resultaten.

De airco en warmtepomp installatie experts met meer dan 20 jaar ervaring beheersen alle aspecten zodat we met voorsprong je kunnen uitdagen voor een samenwerking tot plaatsen, onderhoud en service die geheel aansluit op uw ‘duurzame’ ambities in de toekomst.

Full service met koelen en verwarmen

Wij hebben de knowhow, mensen én middelen om op een maat gemaakte en zeer complete duurzame samenwerking uit te werken én je te helpen koelen en verwarmen te realiseren. Het effect van elke toevoeging op het complete pakket aan diensten en kennis valt of staat echter met de resultaten die deze oplevert.

Mitsubishi Electric warmtepompen airconditioning bedrijfspand

Dat geldt zowel voor warmtepompen als airconditioning alsook voor balansventilatie of regeltechniek bij koelen of verwarmen op energie zuinige wijze. Om te weten wat de resultaten zijn van alle inspanningen bieden wij inzichten op de inzet hiervan. Natuurlijk kunnen we nog meer toevoegen aan onze full service maar wij geloven in deze brede inzet van technieken en oplossingen. Wij kunnen met deze aspecten goed inzicht krijgen in het winst op resultaat, dit leidt tot het resultaat wat we samen voor ogen hebben.

„Dankzij de inzet van Team Warmtepompen hebben we voor het eerst een comfortabel binnenklimaat gerealiseerd“
Dhr. van Asselt

Expertise met plaatsen van kwaliteit Airconditioning

Met koelen en verwarmen willen we de beste verhouding creëren in je binnen klimaat. De airco is gebouwd om voor te koelen en verwarmen maar niet om je energierekening explosief te laten stijgen.

Energiezuinig en uiteraard geluidsarm het resultaat behalen. Je wilt tenslotte een duurzaam maar toch effectief gezonde binnen klimaat hebben. Wij realiseren met een economische en houdbare airconditioning oplossing de perfecte verhouding in het binnen klimaat voor je werkplek, slaapkamer of woonkamer.

Warmtepomp installatie experts

Met een voorgesprek volgt aansluitend heldere en gerichte adviezen voor het neerzetten van een gedegen kwaliteit en oog op ventilatie. We beseffen heel goed dat je in een team samen de uitkomst maximaal laat expanderen. Mede daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en heldere communicatie. Voor een goede warmtepomp installatie belopen we een totaal traject, we gaan niet van offerte over tot plaatsen.

Wij heten niet voor niets Team Warmtepompen. Wij prefereren direct contact tussen de klant zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn van opname tot aan service en onderhoud, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Specialismes in koelen en verwarmen

Specialismes Daikin airconditioning werkkamer slaapkamer woonkamer

Airconditioning

Expertise met plaatsen van kwaliteit
warmtepompen binnendeel cilinder bijkeuken washok

Warmtepompen

Full Service met koelen en verwarmen
specialismes balans ventilatie wtw warmte terug win

Ventilatie

Totaalvisie met rendement
specialismes service onderhoud airconditioning warmtepompen

Service en Onderhoud

Meer rendement uit uw installatie