Skip to main content

Specialismes

Team Warmtepompen is een ervaren installatie bedrijf dat alle aspecten van koelen en verwarmen beheerst en de beste oplossing in samenwerking met jou creëert en de aandacht geeft die deze verdient. Daarom maken we elke opdracht op maat, afgestemd je behoefte, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de warmte en koel oplossing succesvol kunnen maken.

Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve warmtepomp oplossing, desgewenst aangevuld met balans ventilatie, neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen.

Wij prefereren direct contact tussen de klant en de monteurs, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

specialismes airconditioning buitendeel warmtepomp
specialismes airconditioning buitendeel multi

Airconditioning

1. Single split systeem

Single-split airco’s, bestaand uit een binnen- en buitenunit, zijn geschikt om één ruimte te koelen of verwarmen.

2. Multi split systeem

Met een multi-split airco kunt u meerdere binnenunits, al dan niet met verschillende capaciteiten, aansluiten op één buitenunit.

3. VRV- en VRF-systeem

VFV en VRF zijn airconditioningssystemen waarmee we op energiezuinige wijze complete gebouwen en woonhuizen koelen, verwarmen en ventileren.

Specialismes team warmtepompen

Warmtepompen

Specialisme lucht/lucht warmtepompen

Lucht/Lucht

Lucht/lucht warmtepompen, beter bekend onder airconditioningsystemen, koelen en verwarmen uw woning met energie uit de buitenlucht en een klein deel met elektriciteit – een uitzonderlijk energie-efficiënte manier om het hele jaar door de perfecte temperatuur te bereiken.

specialismes lucht/water warmtepompen

Lucht/Water

Door gebruik te maken van warmte uit de lucht, zorgt lucht/water warmtepompen op een duurzame manier voor ruimteverwarming en warm tapwater in uw woning en/of bedrijfspand.

Specialismes warmtepompboiler

Warmtepompboiler

De warmtepompboiler kan uw tapwater tot 65°C verwarmen, door alleen maar gebruik te maken van hernieuwbare energie uit de buitenlucht, hiermee is er voldoende warm tapwater voor u en uw gezin.