Skip to main content
  • Airconditioning warmtepomp lucht lucht installatie woonhuis op zolder
  • Specialismes Daikin airconditioning werkkamer slaapkamer woonkamer
  • specialismes airconditioning buitendeel warmtepomp
  • Specialisme lucht/lucht warmtepompen
  • specialismes airconditioning buitendeel multi

Airconditioning

Al onze airconditioning, lucht/lucht warmtepompen blinken uit in betrouwbaarheid, zeer stille werking en bovendien in energiezuinigheid. En beschikken ze over een zeer elegant design. Uiteraard kan je naast optimaal koelen met een airconditioner systeem nog eenvoudiger de vertrekken in huis te verwarmen.

Daarnaast hebben al onze A-merken welke Team Warmtepompen levert en installeert een hoog energie rendementslabel. Ze blinken namelijk uit op hernieuwbare energie en innovatieve technologieën. Laat u dus genieten van een totaaloplossing met maximaal rendement.

De energiezuinige klimaatoplossing garandeert dat de airco’s niet alleen voldoen, maar ook jaren vooruitlopen op de regelgeving.

Bovendien bieden de lucht/lucht warmtepompen een aantal mogelijkheden. Sluit ofwel 1 enkel binnendeel aan op 1 enkel buitendeel (Single Split-systeem) of gebruik een Multi-splitsysteem, waarmee je minimaal 2 en maximaal vijf binnendelen kunt aansluiten op slechts 1 buitendeel.


Onderaan balk woonhuizen typisch nederlands warmtepompen

Airconditioning mogelijkheden

1. Single Split airconditioning

Single-split airco’s, bestaand uit een binnen- en buitenunit, zijn geschikt om één ruimte te koelen of verwarmen.

2. Multi split airconditioning

Met het Multi-splitsysteem kunnen tot vijf verschillende ruimtes in uw huis of kantoor efficiënt koelen of verwarmen op verschillende temperaturen én elk vertrek afzonderlijk regelen.

3. VRV- en VRF airconditioning

VFV en VRF zijn airconditioningssystemen waarmee we op energiezuinige wijze complete gebouwen en woonhuizen koelen, verwarmen en ventileren.

Installatie experts warmtepmpen airconditioning
Multi split lucht/lucht warmtepomp airconditioning

LG Multisplit DUALCOOL Standaard Plus

single split warmtepomp lucht/lucht airconditioning

Mitsubishi Heavy Hyper Inverter Single Split Prestige

Daikin Emura Single Split Design unit

Daikin Emura Single Split Design

Ruime keuze qua mogelijkheden in diverse airconditioning uitvoeringen

Dankzij het assortiment van onze A-merken met binnenunits en ontwerpopties, zal er altijd een klimaatoplossing vinden die bij uw interieur hoort.

Wandmodellen

De hoog aan de wandmodellen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en configuraties, allemaal erkent voor hun goede eigenschappen en zelf voor het ontwerp.

Kanaalmodellen

Kanaalmodellen zijn ideaal voor elk interieur. Deze kunnen onopvallend in verlaagde plafonds of op een vliering weggewerkt worden, zodat alleen de luchtroosters zichtbaar zijn.

Vloermodellen

Met de vloermodellen kunnen we zelfs een uitstekend comfort en stijl bieden op minder toegankelijke plekken of schuine wanden, dankzij het strakke ontwerp en compacte afmetingen van de diverse merken.

Team Warmtepompen installatie experts
Airconditioning boerderij
Specialismes Daikin airconditioning werkkamer slaapkamer woonkamer