Skip to main content
  • VRF Oplossingen Multi V LG Climate Team Warmtepompen
  • VRF Oplossingen van Team Warmtepompen
  • VRF Oplossingen heat recovery box team warmtepompen
  • cassette unit in plafond single split airconditioning
  • VRF oplossingen kantoren Daikin team warmtepompen

VRF Airconditioning

VRF (Variable Refrigerant Flow) airconditioning is een  geavanceerde technologie in de wereld van airconditioning. Het is een innovatieve oplossing voor verwarming en koeling die efficiëntie, flexibiliteit en comfort biedt. VRF airconditioning systemen zijn speciaal ontworpen om de specifieke eisen van grote gebouwen te voldoen, zoals kantoren, hotels en winkelcentra.

Met VRF airconditioning, wordt het koudemiddel via een gesloten systeem door het gebouw vervoerd. Dit maakt het mogelijk om meerdere ruimtes of zones apart te regelen, zodat elke ruimte op de juiste temperatuur gehouden kan worden. Hierdoor is VRF airconditioning zeer efficiënt in energieverbruik, omdat het alleen energie verbruikt wanneer het nodig is.

Onze VRF airconditioning systemen zijn geavanceerd en gebruiken de nieuwste technologieën, zoals invertertechnologie en intelligente regeling. Dit zorgt voor een nauwkeurige temperatuurregeling en een stillere werking van het systeem, waardoor geluidsoverlast wordt verminderd.

Onze professionele teams zijn gespecialiseerd in de verkoop, plaatsing en onderhoud van VRF airconditioning systemen. Neem contact met ons op voor een adviesgesprek en ontdek hoe VRF airconditioning uw gebouw in Utrecht, Amersfoort, Soest en omstreken efficiënter, comfortabeler en duurzamer kan maken.


Binnendelen – Afgifte systemen VRF airconditioning

Hoog aan de wand modellen
hoog aan de wand modellen stylish Daikin team warmtepompen

Hoog aan de wand units voor VRF airconditioning zijn een populaire keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een energiezuinige en flexibele oplossing voor hun klimaatbeheersingssysteem. Deze units zijn speciaal ontworpen om aan de wand te worden bevestigd, waardoor ze een praktische en ruimtebesparende oplossing bieden voor elke commerciële omgeving.

Cassette modellen
cassette unit plafond vrf airconditioning team warmtepompen

Cassette units voor VRF airconditioning zijn een geweldige oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een flexibele en efficiënte manier om hun klimaatbeheersingssysteem te optimaliseren. Deze units worden in het plafond of in de open ruimte  gemonteerd en bieden een elegante en discrete manier om een ruimte te koelen of te verwarmen.

Kanaal units modellen
kanaal unit op zolder uit het zicht onttrokken single split airconditioning

Kanaal units voor VRF airconditioning bieden bedrijven een praktische en ruimtebesparende oplossing voor hun klimaatbeheersingssysteem. Deze units zijn speciaal ontworpen om te worden geïnstalleerd in een verlaagd plafond of een andere verborgen locatie, waardoor ze een discrete manier bieden om een ruimte te koelen of te verwarmen.

Vloer- en plafond modellen
Vloermodellen airconditioning vrf en vrv oplossingen Team Warmtepompen

Vloermodellen zijn speciaal ontworpen om te worden geïnstalleerd op de vloer, wat betekent dat ze minder ruimte in beslag nemen dan wandmodellen. Dit is vooral handig als u weinig wandruimte heeft of als u een uniforme luchtstroom wilt hebben die vanaf de vloer omhoog gaat.

Installatie experts warmtepmpen airconditioning
Multi split lucht/lucht warmtepomp airconditioning

LG Multisplit DUALCOOL Standaard Plus

single split warmtepomp lucht/lucht airconditioning

Mitsubishi Heavy Hyper Inverter Single Split Prestige

Daikin Emura Single Split Design unit

Daikin Emura Single Split Design

Breed inzetbaar VRF airconditioning voor de zakelijke markt

Als bedrijfseigenaar weet u als geen ander dat het creëren van een comfortabele werkomgeving voor uw werknemers essentieel is. Een van de manieren om dit te bereiken is door het gebruik van VRF airconditioning. VRF airconditioning is een geavanceerd koelsysteem dat in staat is om meerdere ruimtes te koelen en verwarmen met behulp van één buitenunit. Dit maakt VRF airconditioning uiterst geschikt voor gebruik binnen de zakelijke markt.

De inzetbaarheid van VRF airconditioning binnen de zakelijke markt is enorm. Het systeem kan worden toegepast in diverse sectoren, waaronder kantoren, hotels, restaurants, winkels en zorginstellingen. Door de modulaire opbouw van het systeem is het eenvoudig aan te passen aan de specifieke eisen van uw bedrijf en is het mogelijk om meerdere units te installeren voor een nog groter bereik.

Naast het koelen en verwarmen van ruimtes, biedt VRF airconditioning nog een aantal voordelen voor bedrijven. Zo is het systeem energiezuinig en zorgt het voor een constante temperatuur en luchtvochtigheid, wat bijdraagt aan het comfort en welzijn van uw werknemers. Bovendien zijn de units relatief stil, wat zorgt voor een aangename werkomgeving.

Als u overweegt om VRF airconditioning te installeren in uw bedrijfspand, kunt u contact op te nemen met ons. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste systeem en het ontwerpen en installeren van de units. Ook kunnen wij u adviseren over het onderhoud en de eventuele reparatie van het systeem.

In het kort biedt VRF airconditioning een effectieve en energiezuinige oplossing voor het koelen en verwarmen van meerdere ruimtes binnen uw bedrijf. Door de modulaire opbouw en de mogelijkheid om meerdere units te installeren, is het systeem geschikt voor een breed scala aan bedrijven en sectoren. Neem contact op met een van onze specialisten voor meer informatie over de mogelijkheden en voordelen van VRF airconditioning voor uw bedrijf.

Wandmodellen

De hoog aan de wandmodellen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en configuraties, allemaal erkent voor hun goede eigenschappen en zelf voor het ontwerp.

Kanaalmodellen

Kanaalmodellen zijn ideaal voor elk interieur. Deze kunnen onopvallend in verlaagde plafonds of op een vliering weggewerkt worden, zodat alleen de luchtroosters zichtbaar zijn.

Vloermodellen

Met de vloermodellen kunnen we zelfs een uitstekend comfort en stijl bieden op minder toegankelijke plekken of schuine wanden, dankzij het strakke ontwerp en compacte afmetingen van de diverse merken.

Cassette modellen

Design en technologie in één: een cassettemodel met vierzijdige of tweezijdige luchtuitblaas met een uniek ontwerp en geavanceerde technologie voor een maximaal rendement.

Plafond modellen

Voor grote ruimtes zonder verlaagd plafond of vrije vloerruimte. Ideale comfortabele luchtstroom in brede kamers dankzij het Coanda-effect. 

Team Warmtepompen installatie experts

Jaarlijkse controle VRF airconditioning

Jaarlijkse controle verkleint de kans op slecht functionerende onderdelen en lekkages. Heeft u een onderhoudscontract Team Warmtepompen en constateert u toch een defect? Dat is met onze 24-uursservice zo verholpen! Meer informatie? Neem contact op via 06-20395145