Skip to main content

Over ons

Kwaliteit als beste ingredient
Wij houden van wat wij doen en maken

Constant en overtuigend zoeken naar meer rendement is continue kiezen voor perfectie. Met kwaliteit een beter resultaat. Meer comfort behalen in het binnenklimaat met een geluidsarme en correct berekende koeling oplossing naast je verwarmingsinstallatie, we zijn tenslotte specialist.  

Duurzaam combineren van regeltechniek in je huis voor meer comfort bij koelen en verwarmen. Wij plaatsen niet alleen wat u vraagt, wij realiseren wat je nodigt hebt voor het huis van morgen. Aanhoudend met ambitie kijken naar winstkansen op je energieverbruik.

Warmtepomp in keukenkast geplaatst uit zoicht

Team Warmtepompen, kwaliteit gerichte totaaloplossing.

Team Warmtepompen is ervaren met installeren van airconditioning en warmtepomp installaties gericht op langdurige samenwerking in alle seizoen rendementen en comfort te behalen. Wij geven houdbare op maat gemaakte samenwerking, afgestemd op flexibiliteit zodoende in team verband maximaal effect op de resultaten.

Specialisme lucht/lucht warmtepompen

Koelen en verarmen

Neem gerust een kijkje bij onze specialismes. Van Airconditioning tot een warmtepompboiler wel of niet gecombineerd met een WTW balans ventialtie. 

Authentic Tradition

Maatwerk + Passie + Kwaliteit

Our Philosophy

Onze ingrediënten

oelen of verwarmen op uiterst energiezuinige wijze in iedere ruimte. De binnenlucht bovendien gezond houden en zoveel mogelijk alle do’s en dont’s meenemen in het ontwerp. Wel of niet gecombineerd met slimme home control toepassingen.

  • Kwaliteit

  • Duurzaam

  • Toekomst gericht

Hoog aan de wand airconditioning slaapkamer

Overtuig jezelf en maak een afspraak

Bij Team Warmtepompen staan wij voor persoonlijk advies op maat én een product oplossing die aansluit op de toepasbaarheid binnen woning of kantoor. Want persoonlijke aandacht en maatwerk, dáár draait het immers om bij Team Warmtepompen 

Boek-ons-over-ons