Skip to main content
  • lg warmtepompboiler sfeer badkamer warm-tapwater stoom lg warmtepompboiler sfeer badkamer warm-tapwater stoom

Warmtepompboilers

Een warmtepompboiler is een innovatief systeem dat warm water produceert voor je verwarming en sanitair, en is een efficiënte manier om je huis of kantoor te verwarmen. In plaats van traditionele boilers die gebruik maken van gas of elektriciteit, haalt een warmtepompboiler de warmte uit de lucht of de grond. Dit maakt de warmtepompboiler een duurzame oplossing, omdat het geen brandstof nodig heeft en minder CO2 uitstoot.

Bovendien zijn warmtepompboilers zeer energie-efficiënt, wat leidt tot significante besparingen op je energiekosten. De warmtepompboiler is ook een stille en discrete oplossing, en kan gemakkelijk worden geïntegreerd in bestaande verwarmingssystemen.

Of je nu een nieuw huis bouwt of een bestaand huis renoveert, een warmtepompboiler is een slimme keuze voor een efficiënte en duurzame verwarming van je huis of kantoor. Zoek en vind jouw perfecte warmtepompboiler voor een comfortabel en duurzaam klimaat thuis of op kantoor.


Onderaan balk woonhuizen typisch nederlands warmtepompen

Warmtepompen en de mogelijkheden

1. Lucht/Lucht warmtepompen

De lucht/lucht warmtepompen zijn airconditioning systemen, die gebruik maken van een hernieuwbare buitenlucht om de verrekken in uw woning op efficiënte wijze te koelen én te verwarmen.

2.Lucht/Water warmtepompen

De verwarmingssystemen voor o.a. lage temperaturen (LT) maken gebruik van zeer energiezuinige lucht/water warmtepompen voor het verwarmen, koelen en warm tapwater. De ideale en energiezuinige vervanging van cv-ketels voor verwarming, koeling en warm tapwater.

Vervang uw oude verwarmingssysteem voor verwarming, koeling en warm tapwater eenvoudig door een energiezuinige warmtepomp voor hoge temperaturen (HT) of lage temperaturen.

3. Warmtepompboilers

De Inverter warmtepompboilers, in verschillende bouwgrootte, zijn stil en energiezuinig met strak design. De (DUAL) Inverter compressor werkt tot 74 procent zuiniger dan een elektrische boiler is tot wel 20 procent sneller dan een normale boiler. De geluidslast is vaak beperkt tot amper 46 dB, vergelijkbaar met een stille koelkast. Hiermee realiseert u met gemak op een energiezuinige wijze warm tapwater voor het hele gezin.

Installatie experts warmtepmpen airconditioning
Multi split lucht/lucht warmtepomp airconditioning

LG Multisplit DUALCOOL Standaard Plus

single split warmtepomp lucht/lucht airconditioning

Mitsubishi Heavy Hyper Inverter Single Split Prestige

Daikin Emura Single Split Design unit

Daikin Emura Single Split Design

Combineer de warmtepompen met verschillende afgiftesystemen

De lucht/water warmtepompen met lage temperatuur (LT) zijn te combineren met verschillende afgifte systemen. Op die manier kiest u de ideale oplossing voor uw behoefte of toepassing.

Vloerverwarming

Vloerverwarming zorgt voor een evenwichtige verdeling van verwarming en koeling in uw huiskamer of slaapkamer. Met een stabiele temperatuur en is daardoor het meest energiezuinige verwarmingssysteem.

Laag temperatuur radiatoren (LT)

Lage temperatuur radiatoren (LTV) zijn ideaal voor alle vertrekken in uw huis. De design mogelijkheden zijn oneindig alsmede de uitvoeringen. 

Warmtepomp convector

Uw warmtepompconvector is een hybride ventilatorconvector met aansturing die uw energierendement automatisch optimaliseert op basis van de vraag, temperaturen en energieprijzen.

Team Warmtepompen installatie experts
LG Buitendeel Therma V warmtepomp