Skip to main content
  • Mitsubishi Ecodan Warmtepomp buitendeel in de tuin
  • Mitsubishi Ecodan Cilinder warmtepomp met tapwater en centrale verwarming
  • lg warmtepompboiler sfeer badkamer warm-tapwater stoom
  • daikin warmtepompen binnendeel cilinder bijkeuken washok

Warmtepompen

Warmtepompen zijn de optimale en behoeftegerichte oplossing voor milieuvriendelijk en efficiënt verwarmen. Laat u inspireren door de duurzame systemen en de interessante referenties. Wij helpen u graag bij de keuze, planning en installatie van uw warmtepomp.

De warmtepomp range bestaat uit verschillende ‘all electric’ lucht/water warmtepompen voor het verwarmen en warm tapwaterproductie voor woningen en appartementen. Het brede assortiment verwarmingssystemen, gebruiken over het algemeen de kenmerkende inverter technologie en het revolutionaire koudemiddel R-32, om een seizoen rendement van A+++ te behalen.

De nieuwe generatie All electric lucht/water warmtepompen leveren topprestaties op het gebied van comfort, energierendement, betrouwbaarheid en bediening.


Onderaan balk woonhuizen typisch nederlands warmtepompen

Warmtepompen en de mogelijkheden

1. Lucht/Lucht warmtepompen

De lucht/lucht warmtepompen zijn airconditioning systemen, die gebruik maken van een hernieuwbare buitenlucht om de verrekken in uw woning op efficiënte wijze te koelen én te verwarmen.

2.Lucht/Water warmtepompen

De verwarmingssystemen voor o.a. lage temperaturen (LT) maken gebruik van zeer energiezuinige lucht/water warmtepompen voor het verwarmen, koelen en warm tapwater. De ideale en energiezuinige vervanging van cv-ketels voor verwarming, koeling en warm tapwater.

Vervang uw oude verwarmingssysteem voor verwarming, koeling en warm tapwater eenvoudig door een energiezuinige warmtepomp voor hoge temperaturen (HT) of lage temperaturen.

3. Warmtepompboilers

De Inverter warmtepompboilers, in verschillende bouwgrootte, zijn stil en energiezuinig met strak design. De (DUAL) Inverter compressor werkt tot 74 procent zuiniger dan een elektrische boiler is tot wel 20 procent sneller dan een normale boiler. De geluidslast is vaak beperkt tot amper 46 dB, vergelijkbaar met een stille koelkast. Hiermee realiseert u met gemak op een energiezuinige wijze warm tapwater voor het hele gezin.

Installatie experts warmtepmpen airconditioning
Lg Warmtepomp Therma V Bi Bloc

Lg Warmtepomp Therma V Bi Bloc

Warmtepompboiler warm tapwater

LG Warmtepompboiler 200L

Warmtepomp centrale verwarming en warm tapwater

Mitsubishi Electric Ecodan Lucht-water Power inverter

Combineer de warmtepompen met verschillende afgiftesystemen

De lucht/water warmtepompen met lage temperatuur (LT) zijn te combineren met verschillende afgifte systemen. Op die manier kiest u de ideale oplossing voor uw behoefte of toepassing.

Vloerverwarming

Vloerverwarming zorgt voor een evenwichtige verdeling van verwarming en koeling in uw huiskamer of slaapkamer. Met een stabiele temperatuur en is daardoor het meest energiezuinige verwarmingssysteem.

Laag temperatuur radiatoren (LT)

Lage temperatuur radiatoren (LTV) zijn ideaal voor alle vertrekken in uw huis. De design mogelijkheden zijn oneindig alsmede de uitvoeringen. 

Warmtepomp convector

Uw warmtepompconvector is een hybride ventilatorconvector met aansturing die uw energierendement automatisch optimaliseert op basis van de vraag, temperaturen en energieprijzen.

Team Warmtepompen installatie experts
LG Buitendeel Therma V warmtepomp