Skip to main content
  • Airconditioning warmtepomp lucht lucht installatie woonhuis op zolder
  • Specialismes Daikin airconditioning werkkamer slaapkamer woonkamer
  • specialismes airconditioning buitendeel warmtepomp
  • cassette unit in plafond single split airconditioning
  • kanaal unit op zolder uit het zicht onttrokken single split airconditioning

Single Split Airconditioning

Single split airconditioning is een eenvoudige en efficiënte oplossing voor koelen en verwarmen in uw woning of kantoor. Het systeem bestaat uit één binnen- en één buitenunit die zijn verbonden door koelleidingen. Hierdoor kan de temperatuur in één specifieke ruimte worden geregeld.

Single split airconditioning is een populaire keuze voor woningen en kleine kantoren omdat het eenvoudig te installeren is en weinig ruimte inneemt. Bovendien is het systeem zeer efficiënt in energieverbruik, omdat het alleen energie verbruikt wanneer het nodig is. Onze single split airconditioning systemen zijn geavanceerd en gebruiken de nieuwste technologieën, zoals invertertechnologie en intelligente regeling. Dit zorgt voor een nauwkeurige temperatuurregeling en een stille werking van het systeem, waardoor geluidsoverlast wordt verminderd.

Onze professionele teams zijn gespecialiseerd in de verkoop, plaatsing en onderhoud van single split airconditioning systemen. Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek en ontdek hoe single split airconditioning uw woning of kantoor in Utrecht, Amersfoort, Soest en omstreken comfortabeler en energie-efficiënter kan maken.


Specialisme lucht/lucht warmtepompen

Airconditioning mogelijkheden

1. Single Split airconditioning

Single-split airco’s, bestaand uit een binnen- en buitenunit, zijn geschikt om één ruimte te koelen of verwarmen.

2. Multi split airconditioning

Met het Multi-splitsysteem kunnen tot vijf verschillende ruimtes in uw huis of kantoor efficiënt koelen of verwarmen op verschillende temperaturen én elk vertrek afzonderlijk regelen.

3. VRV- en VRF airconditioning

VFV en VRF zijn airconditioningssystemen waarmee we op energiezuinige wijze complete gebouwen en woonhuizen koelen, verwarmen en ventileren.

Installatie experts warmtepmpen airconditioning
Multi split lucht/lucht warmtepomp airconditioning

LG Multisplit DUALCOOL Standaard Plus

single split warmtepomp lucht/lucht airconditioning

Mitsubishi Heavy Hyper Inverter Single Split Prestige

Daikin Emura Single Split Design unit

Daikin Emura Single Split Design

Ruime keuze qua mogelijkheden in diverse airconditioning uitvoeringen

Dankzij het assortiment van onze A-merken met binnenunits en ontwerpopties, zal er altijd een klimaatoplossing vinden die bij uw interieur hoort.

Wandmodellen

De hoog aan de wandmodellen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en configuraties, allemaal erkent voor hun goede eigenschappen en zelf voor het ontwerp.

Kanaalmodellen

Kanaalmodellen zijn ideaal voor elk interieur. Deze kunnen onopvallend in verlaagde plafonds of op een vliering weggewerkt worden, zodat alleen de luchtroosters zichtbaar zijn.

Vloermodellen

Met de vloermodellen kunnen we zelfs een uitstekend comfort en stijl bieden op minder toegankelijke plekken of schuine wanden, dankzij het strakke ontwerp en compacte afmetingen van de diverse merken.

Team Warmtepompen installatie experts
Airconditioning boerderij
Specialismes Daikin airconditioning werkkamer slaapkamer woonkamer